Sluiten

Mobius 3D Technologies

Mobius 3D Technologies is gespecialiseerd in 3D printing met metalen, ook wel Rapid Prototyping of Rapid Manufacturing genoemd.

Mobius 3D Technologies brengt grensverleggende ontwerpen en grenzeloze maakbaarheid van metalen applicaties voor uw organisatie binnen handbereik. Dit doen wij door toepassing van geavanceerde 3D-printtechnologieën.

Additive Manufacturing (3D printen) zal het begrip maakbaarheid opnieuw definiëren. Onze technologie biedt de mogelijkheid om toepassingen te produceren zonder beperkingen in de gekozen vorm. Een eindeloze variëteit aan producten kan worden geproduceerd zonder dat het productieproces aangepast hoeft te worden. Additive Manufacturing biedt uw organisatie de kans met optimale en unieke ontwerpen de marktleider in uw industrie te worden of te blijven. Deze technologie biedt immers een breed scala aan competitieve voordelen. Uw organisatie kan deze competitieve voordelen behalen door Additive Manufacturing op de juiste manier in te zetten. Hierbij is de uiteindelijke kwaliteit uiteraard afhankelijk van de kennis en ervaring in zowel het ontwerp- en maakproces.

Klik hier voor meer informatie over de producten en services van Mobius 3D Technologies

 

 

 

537a198e3413be4c1c3e8c69_Globe-half.png