Sluiten

Werken bij Blok Group

Mensen maken Blok Group. Wie we zijn, wat we zijn en hoe klanten ons zien. Mensen van verschillende leeftijden en opleidingsniveaus, met uiteenlopende ambities, vinden hun plek bij ons. Wij zijn van mening dat je onze processen kunt vergelijken met het beoefenen van topsport. De huidige bedrijfsvoering kent immers vele raakvlakken met sport op hoog niveau. Denk alleen maar aan het motiveren en coachen van het team.
Blok Group is bij uitstek een werkplek waar je verder kunt groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit gebeurt in een snelle en dynamische omgeving, maar waar ook oog is voor een eigen identiteit en nieuwe ideeën. Daarnaast zijn wij als Blok Group een erkend leerbedrijf, wat betekent dat wij (kennis)ontwikkeling zeer belangrijk vinden. Onze praktijkopleiders begeleiden leerlingen met veel enthousiasme, met als doel het delen van hun kennis en ervaring.
‘Kwaliteit op tijd’ staat bij ons hoog in het vaandel. Naar onze klanten, maar ook richting onze collega’s. Voortdurend kijken naar de best mogelijke oplossing, tegen de beste condities en met grote mate van flexibiliteit. Wij vragen van onze collega’s proactiviteit en geven ruimte om mee te denken. Wij zijn een kennisdelende organisatie, wat ten goede komt aan ons oplossend vermogen en innovatieve en creatieve ideeën, met als eindresultaat tevreden relaties.
Word jij ook geïnspireerd door uitdagingen? Wil je werken in een dynamische organisatie en ben je op zoek naar een leuk team van collega’s? Kijk dan snel of er vacatures of stageplekken beschikbaar zijn, of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar: gerda.zwarthoed@blokgroup.nl

 

 

 

537a198e3413be4c1c3e8c69_Globe-half.png