Sluiten

Op weg naar World Class Manufacturing

Momenteel zetten we grote stappen in World Class Manufacturing. Dit doen we ten eerste door te investeren in onze mensen. De focus ligt hierbij op het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn en aanzetten tot continue verbetering van al onze medewerkers door een modulaire kwaliteitsopleiding, het gezamenlijk bespreken van de inspanningen en resultaten op het gebied van kwaliteit, actief in gesprek gaan over veiligheid en kwaliteit d.m.v. werkplekdialogen en het actief te betrekken van medewerkers bij nieuwe projecten en verbetertrajecten.

Daarnaast introduceren we stapsgewijs verschillende kwaliteitstechnieken, zoals 5S, Lean, 5xWhy en Root Cause Analysis (RCA) waarmee we voortdurend en steeds beter verspillingen elimineren en continu verbeteren. Tevens zijn we bezig met het invoeren van statistische hulpmiddelen zoals Statistical Process Control (SPC) waarmee we processen kunnen bijsturen voordat het fout gaat.

Naast onze mensen en processen wordt ook onze fabriek steeds slimmer: een Smart Factory. Door de implementatie van een Manufacturing Execution System (MES) worden onze machines, producten, meetmiddelen en informatiesystemen aan elkaar gekoppeld. Hierdoor zal een nog betere focus komen op kwaliteit, doorlooptijd en kostenreductie door geschikte up-to-the-minute product- en procesdata, real time monitoring en analysetools op basis van real time en historische gegevens.

537a198e3413be4c1c3e8c69_Globe-half.png