Sluiten

Carrière

Mensen maken de Blok Group. Wie we zijn, wat we zijn en hoe klanten ons zien. Mensen van verschillende leeftijden en opleidingsniveaus, met uiteenlopende ambities, vinden hun plek bij ons. Wij zijn van mening dat je onze processen kunt vergelijken met het beoefenen van topsport. De huidige bedrijfsvoering kent immers vele raakvlakken met sport op hoog niveau. Denk alleen maar aan het motiveren en coachen van het team.

Werken bij de Blok Group is tevens bij uitstek een plek waar je verder kunt groeien en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit gebeurt in een snelle en dynamische omgeving maar waar ook oog is voor een eigen identiteit en nieuwe ideeën. Daarnaast zijn wij als Blok Group ook een erkend leerbedrijf.

‘Kwaliteit op tijd’ staat bij ons hoog in het vaandel. Naar onze klanten, maar ook richting onze collega’s. Voortdurend kijken naar de best mogelijke oplossing, tegen de beste condities en met grote mate van flexibiliteit.

Wordt jij ook geïnspireerd door uitdagingen? Voel jij je aangesproken te werken in een dergelijke organisatie en ben je op zoek naar leuke collega’s? Kijk dan snel of er vacatures beschikbaar zijn, of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

537a198e3413be4c1c3e8c69_Globe-half.png